RFID Autosleutel Box

BEVEILIG JE AUTO VOOR MAAR €34,95!

Je hoort het steeds vaker, autodieven die het signaal van jouw autosleutel misbruiken terwijl deze in je jaszak zit, op tafel ligt of ergens anders in je huis ligt. Hierdoor kunnen zij inbreken in de auto, of sterker nog de auto stelen. Dit komt omdat veel auto’s tegenwoordig gebruik maken van Keyless Entry. Met de RFID Autosleutel Box van CCD is dit verleden tijd.

Deze Box blokkeert alle signalen waardoor dieven het signaal van de sleutel niet kunnen misbruiken. De RFID Autosleutel Box is gemakkelijk te gebruiken, groot genoeg om meerdere sleutels in kwijt te kunnen en heeft ook nog eens een luxe en stijlvol design waardoor het niet misstaat in jouw woning, kantoor of kamer!

Geschikt voor iedere auto die gebruik maakt van Keyless Entry.

Hoe gebruik je het?

Voorkom dat jij het slachtoffer wordt van autodiefstal, wees criminelen te slim af voor dat het te laat is! Plaats de autosleutel en ook de reservesleutel in de RFID Autosleutel Box en bescherm het signaal en daarmee je auto volledig!


Afmetingen:
17 x 12 x 9  cm (Lengte x Breedte x Hoogte)

Verzending:

Bestel op maandag tot en met vrijdag vóór 20.00 uur en je bestelling wordt dezelfde dag verstuurd! Bestellingen op zaterdag en zondag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag verstuurd.